Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Son Dakika Deprem Malatya : Son Dakika Elazig Da Korkutan Deprem Malatya Da Da Hissedildi 27 Aralik Afad Kandilli Son Depremler Takvim : Malatya'nın pütürge ilçesinde saat 18.30'da 4.4 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi.

Son Dakika Deprem Malatya : Son Dakika Elazig Da Korkutan Deprem Malatya Da Da Hissedildi 27 Aralik Afad Kandilli Son Depremler Takvim : Malatya'nın pütürge ilçesinde saat 18.30'da 4.4 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi.. Deprem çevre illerden de hissedildi. 1 şubat 2021 ege denizi, karaburun (i̇zmir) açıkları mw 5.1 depremine i̇lişkin ön değerlendirme raporu. Son dakika haberine göre malatya pütürge'de 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Akşam saatlerinde malatya pütürge'de deprem bilgisi alındı. Akdeniz avrupa sismoloji merkezi'nin (emsc) geçtiği son dakika bilgilerine göre ise malatya'da 5.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Malatya'da korkutan deprem malatya'da merkez üssü battalgazi ilçesi olan 4.3 büyüklüğündeki deprem paniğe neden oldu. Son dakika haberi malatya'da 4,7 büyüklüğünde deprem oldu! Deprem, çevre illerden de hissedildi. Malatya pütürge'de 4.6 büyüklüğünde deprem gerçekleşti. Malatya'da meydana gelen deprem elazığ'da da hissedildi.

Son Dakika Deprem Malatya Da 5 2 Buyuklugunde Deprem Afad Ve Kandilli Verileri Haberler Gundem Haberleri
Son Dakika Deprem Malatya Da 5 2 Buyuklugunde Deprem Afad Ve Kandilli Verileri Haberler Gundem Haberleri from mo.ciner.com.tr
Akdeniz avrupa sismoloji merkezi'nin (emsc) geçtiği son dakika bilgilerine göre ise malatya'da 5.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Malatya'da son dakika korkutan bir deprem meydana geldi. Malatya'da korkutan deprem meydana geldi. Afad twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile malatya pütürge merkezli 4.6 büyüklüğünde deprem gerçekleştiğini duyurdu. İçişleri bakanı süleyman soylu, hasara yönelik bir bilgi gelmediğini açıkladı. Malatya valiliği, toplam 20 evde ağır hasar olduğu mahalle muhtarlarından öğrenilmiş olup herhangi bir can kaybı meydana gelmedeiğini açıkladı. Malatya'nın boztepe yazıhan ilçesinde 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Son dakika haberine göre malatya pütürge'de 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Son dakika haberine malatya'da çok şiddetli bir deprem meydana geldi!

Yaşanan sarsıntının şiddetiyle beraber çevre halkı afad ve kandilli'den gelecek olan bilgileri merak ederek araştırmalarına başladı. Malatya deprem haberi sayfasında en son yaşanan malatya deprem gelişmeleri ile birlikte geçmişten bugüne cnn türk'e eklenen malatya deprem haber başlıkları yer almaktadır. Son dakika haberine göre malatya pütürge'de 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Son dakika deprem haberi malatya ilinden geldi. 5 ağustos afad kandilli son dakika depremler listesi haberimizde… Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi malatyanın pütürge ilçesinde gerçekleşen depremin büyüklüğünü 5.1 olarak duyurdu. Merak edilen ayrıntılar haberimizde yer alıyor. Malatya 'da korkutan deprem meydana geldi. İçişleri bakanı süleyman soylu, hasara yönelik bir bilgi gelmediğini açıkladı. Sivrice depreminin yaralarını yeni yeni sarmaya başlayan ilde malatya'daki deprem sonrası yeniden korku ve panik yaşandı. İşte kandilli verilerine göre son depremler ve şiddetleri. Malatya üst üste gerçekleşen depremler ile sallanıyor. Deprem çevre illerden de hissedildi.

Son dakika haberi malatya'da 4,7 büyüklüğünde deprem oldu! En son malatya deprem haberleri anında burada. Muş'un korkut ilçesinde saat 03.15'te 4,2 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Kandilli rasathanesi tarafından gelen son dakika haberine göre; Depremin ardından saat 16:10'da yine pütürge'de 4.1 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi.

Son Dakika Malatya Da Deprem Son Dakika Haberleri
Son Dakika Malatya Da Deprem Son Dakika Haberleri from i4.hurimg.com
Depremin merkezi maltaya'nın pütürge olduğu belirlendi. İçişleri bakanı süleyman soylu, hasara yönelik bir bilgi gelmediğini açıkladı. Muş'un korkut ilçesinde saat 03.15'te 4,2 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Deprem, malatya dışında çevre illerde de hissedildi. Deprem çevre illerden de hissedildi. Son dakika depremler, en son deprem nerede oldu gibi sorular da gündemin en çok aranan konuları arasında yer alıyor. Malatya'da saat 12:35 civarında pötürge merkezli deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü verilerine göre malatya'nın pütürge ilçesinin kavaklıdere mevkisinde deprem oldu.

Kandilli rasathanesi deprem araştırma enstitüsü verilerine göre, malatya'nın doğanyol ilçesinde saat 16.25'te 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Son dakika deprem haberi malatya ilinden geldi. Malatya'nın boztepe yazıhan ilçesinde 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Büyük elazığ depreminden büyük ölçüde etkilenen malatya, 5 haziran cuma günü saat 21.06'de kandilli rasathanesi verilerine göre 5.3 büyüklüğünde deprem yaşadı. Son dakika malatya deprem haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Afad twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile malatya pütürge merkezli 4.6 büyüklüğünde deprem gerçekleştiğini duyurdu. Malatya deprem haberi sayfasında en son yaşanan malatya deprem gelişmeleri ile birlikte geçmişten bugüne cnn türk'e eklenen malatya deprem haber başlıkları yer almaktadır. Depremin merkezi maltaya'nın pütürge olduğu belirlendi. İşte kandilli verilerine göre son depremler ve şiddetleri. Malatya'da artçı sarsıntılar devam ediyor. İçişleri bakanı süleyman soylu, hasara yönelik bir bilgi gelmediğini açıkladı. Malatya 'da korkutan deprem meydana geldi. En son malatya deprem haberleri anında burada. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi malatyanın pütürge ilçesinde gerçekleşen depremin büyüklüğünü 5.1 olarak duyurdu.

Kandilli rasathanesi deprem araştırma enstitüsü verilerine göre, malatya'nın doğanyol ilçesinde saat 16.25'te 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Alınan son dakika deprem raporlarına göre malatya'nın hekimhan ilçesinde 4.1 şiddetinde deprem meydana geldi. Malatya'nın pütürge ilçesinde saat 18.30'da 4.4 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Son dakika deprem haberi malatya ilinden geldi. Malatya pütürge'de 4.6 büyüklüğünde deprem gerçekleşti.

Son Dakika Malatya Da Deprem Malatya Habermalatya Haber
Son Dakika Malatya Da Deprem Malatya Habermalatya Haber from www.malatyamhaber.com
Saat 18.30'da meydana gelen deprem yerin 5.0 derinliğinde gerçekleşti. Deprem, çevre illerden de hissedildi. Yaşanan sarsıntının şiddetiyle beraber çevre halkı afad ve kandilli'den gelecek olan bilgileri merak ederek araştırmalarına başladı. Malatya'da korkutan deprem malatya'da merkez üssü battalgazi ilçesi olan 4.3 büyüklüğündeki deprem paniğe neden oldu. 5 ağustos afad kandilli son dakika depremler listesi haberimizde… Malatyadaki son depremler için tıkla! Son dakika depremler, en son deprem nerede oldu gibi sorular da gündemin en çok aranan konuları arasında yer alıyor. Son dakika haberine göre malatya pütürge'de 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Malatyadaki son depremler için tıkla!

Muş'taki depremden 32 dakika sonra malatya'nın hekimhan ilçesinde de 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Malatya'da artçı sarsıntılar devam ediyor. Malatya'nın pütürge ilçesinde, saat 21:06'da 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Malatya pötürge merkezli 5.2 büyüklüğündeki deprem, çevre illerden de hissedildi. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü'nün aktardığı son dakika bilgisine göre, malatya'nın battalgazi ilçesine bağlı uluköy mahallesinde 4.7 şiddedinde sarsıntı hissedildi. Malatyadaki son depremler için tıkla! Sivrice depreminin yaralarını yeni yeni sarmaya başlayan ilde malatya'daki deprem sonrası yeniden korku ve panik yaşandı. Malatya 'da korkutan deprem meydana geldi. Deprem, malatya dışında çevre illerde de hissedildi. Yaşanan sarsıntının şiddetiyle beraber çevre halkı afad ve kandilli'den gelecek olan bilgileri merak ederek araştırmalarına başladı. Akşam saatlerinde malatya pütürge'de deprem bilgisi alındı. Büyük elazığ depreminden büyük ölçüde etkilenen malatya, 5 haziran cuma günü saat 21.06'de kandilli rasathanesi verilerine göre 5.3 büyüklüğünde deprem yaşadı. Son dakika deprem haberi malatya ilinden geldi.

Malatya üst üste gerçekleşen depremler ile sallanıyor son dakika deprem. Malatya'nın pütürge ilçesinde saat 21:06'da 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.